Menu
Obec Voderady
Voderady Oficiálna stránka obce

Voderady

Vitajte na stránkach obce, veríme že na nej nájdete užitočné informácie!

S čím Vám môžeme pomôcť

rozšírené vyhľadávanie

Reprezentačný obecný ples - 09.02.2019

Fašiang je obdobie od Troch kráľov až do polnoci pred „škaredou“ – Popolcovou stredou .
V tomto čase sa organizujú rôzne spoločenské podujatia, zábavy, plesy, veselice...Vo Voderadoch „fašiangové veselenie“ odštartoval Rodičovský ples .
Oficiálnym úvodom do kultúrneho diania v obci Voderady je však už tradične Reprezentačný obecný ples, ktorý sa konal dňa 9.februára 2019 v Kultúrnom dome vo Voderadoch. Tento rok bol výnimočný, nakoľko sa organizátori , ktorými sú Obec Voderady v spolupráci s obecným úradom, obecným zastupiteľstvom a kultúrnou komisiou rozhodli spojiť skvelú zábavu s myšlienkou pomôcť druhým. Reprezentačný obecný ples bol benefičným podujatím, ktorým sme spoločne podporili občianske združenie „ NA TRATI“, ktorého hlavným cieľom je prevádzkovanie denného špecializovaného zariadenia pre autistické deti v Hrnčiarovciach nad Parnou.
O obecný ples vo Voderadoch je z roka na rok čoraz väčší záujem, čo je samozrejme dobrou vizitkou organizátorov a vstupenky na tento ročník boli vypredané skôr , ako sme stihli vyvesiť plagáty ????A keďže sme chceli uspokojiť čo najviac ľudí bažiacich po kvalitnej zábave, rozhodli sme sa počet vstupeniek navýšiť a sprístupnili sme loggie na poschodí kultúrneho domu. Naše obavy z veľkého počtu hostí sa rozplynuli v okamihu, keď sa všetci pousádzali za elegantne prestreté stoly s dekoráciami v odtieňoch bordovo vanilkovej farby .
Slávnostné intro pripravili mažoretky Liviana z Bratislavy – krásne mladé dámy v pôsobivých kostýmoch.
V úvodnom príhovore starostka Obce Voderady Ing. Anita Gajarská privítala a predstavila štatutárneho zástupcu Občianskeho združenia „NA TRATI“ p. Ing. Miriam Smrtičovú a privítala všetkých hostí plesu. Spoločným prípitkom lahodne vychladeným cinzanom bol ples oficiálne otvorený a zábava mohla začať. V programe sa predstavila tanečná dvojica z tanečnej školy „Smiem prosiť“ z Bratislavy, Mirka Kosorínová a Vladimír Hamza.
Do tanca a na počúvanie hrala vynikajúca hudobná skupina QUATRO z Chtelnice, výber ich repertoáru zabezpečil plný tanečný parket až do pol piatej rána.
Zábava o polnoci bola na chvíľku prerušená napätím so žrebovania tomboly, pred ktorým starostka odovzdala symbolický šek v hodnote 2.000 EUR konateľke OZ „NA TRATI“ a poďakovala všetkým, ktorí zakúpením tombolových lístkov nielen, že mali možnosť vyhrať niektorú z množstva cien , ale prispeli hlavne na dobrú vec - prispeli tým, ktorí naozaj potrebujú našu pomoc.
Ďakujeme všetkým , ktorí sa zapojili do prípravy a priebehu podujatia; členkám zo seniorskej organizácie za aktívnu pomoc „v zákulisí“, členom DHZ vo Voderadoch, p. Vavrinčíkovej, skvelému tímu brigádnikov, obsluhe v bare a za chutnú večeru ďakujeme Penziónu Rosenthal.
Úprimné poďakovanie patrí všetkým podnikateľom , organizáciám aj jednotlivcom – sponzorom a prispievateľom do bohatej tomboly.
Tešíme sa na vás milí priatelia opäť o rok - na Reprezentačnom obecnom plese 2020 !

M.Šišková/OcÚ

Dátum vloženia: 9. 2. 2019 16:13
Dátum poslednej aktualizácie: 8. 8. 2019 14:14
Autor: Správca Webu - Obec

Obec

Prihlásenie k odberu správ

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Návštevnosť web stránky

Návštevnosť:

ONLINE:4
DNES:331
TÝŽDEŇ:6618
CELKOM:1218726

Užitočné Informácie, ktoré Vás môžu zaujímať.