Menu
Obec Voderady
Voderady Oficiálna stránka obce

Voderady

Vitajte na stránkach obce, veríme že na nej nájdete užitočné informácie!

S čím Vám môžeme pomôcť

rozšírené vyhľadávanie

Deň detí

Deň detí

Obecný úrad v spolupráci so Slovenským zväzom záhradkárov, Jednotou dôchodcov Slovenska a Stolnotenisovým klubom Voderady aj tohto roku pripravili pre deti oslavy Dňa detí. Oslavy sa konali dňa 2. júna 2012 o 14.00 h v kultúrno-športovom areáli Základnej školy.

Aj keď zo začiatku sa zdalo, že bude pršať, počasie sa nakoniec umúdrilo, a tak sa deti mohli venovať rôznym športovým súťažiam, ktoré pre nich pripravili záhradkári. Tohto roku sa do prípravy podujatia zapojil aj Stolnotenisový klub. Ten nachystal pre deti zaujímavú disciplínu – streľbu zo vzduchovky. O všetky disciplíny bol veľký záujem, na nedostatok súťažiacich sa nemohol nikto sťažovať. Prví traja v každej kategórii získali hodnotnú cenu a pekný diplom. Ceny pre súťažiacich nachystal obecný úrad. Občerstvenie zabezpečil už dobre známy PAT a MAT, pochutnať sme si mohli na výbornej cigánskej, kofole či pivečku. Členky JDS sa postarali o obľúbenú čokoládovú fontánu s ovocím. Najväčšiu obľubu si u detí získala atrakcia – nafukovacia šmýkačka so skákacím hradom, ktorá bola až do ukončenia akcie stále obsadená.

S radosťou možno povedať, že naše deti, ich rodičia, ale aj ostatní návštevníci podujatia prežili krásne a príjemné popoludnie.

Všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na príprave a organizovaní tohto podujatia, ďakujeme.

Dátum vloženia: 2. 6. 2012 8:00
Dátum poslednej aktualizácie: 14. 6. 2016 10:48
Autor: Správca Webu - Obec

Obec

Prihlásenie k odberu správ

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Návštevnosť web stránky

Návštevnosť:

ONLINE:3
DNES:552
TÝŽDEŇ:3766
CELKOM:1223474

Užitočné Informácie, ktoré Vás môžu zaujímať.