Menu
Obec Voderady
Voderady Oficiálna stránka obce

Voderady

Vitajte na stránkach obce, veríme že na nej nájdete užitočné informácie!

S čím Vám môžeme pomôcť

rozšírené vyhľadávanie

Uvítanie detí do života - 17.06.2018

Malí voderadčania – VITAJTE !
V nedeľné popoludnie dňa 17.06. 2018 na Deň otcov sa v sále Kultúrneho domu vo Voderadoch ozýval džavot detí , ktorí prišli so svojimi rodičmi na tradičné každoročné podujatie, ktoré organizuje Obecný úrad Voderady „Uvítanie detí do života“.
Slávnosť zahájili hudobným vstupom pedagógovia zo ZUŠ vo Voderadoch. Po úvodnej skladbe nasledovala báseň pri kolíske. Pracovníčka obecného úradu privítala starostu obce a rodičov so svojimi deťmi. Starosta obce v krátkom príhovore poprial detičkám okrem zdravia a šťastia krásne detstvo v našej obci a rodičom poprial veľa trpezlivosti a lásky, ktorej pri výchove detí nikdy nie je dosť. Matrikárka obce predstavila deti – nových občiankov a občianky Voderád, ktorí sa narodili v roku 2017:
Ján Babóš, Gréta Benkovská, Filip Čavara, Daniel Današ, Michal Franko, Natália Hačeková, Oliver Horváth, Nikoleta Chlepková, Juraj Juhász, Dominika Klačanová, Barbora Kmetyová, Nina Martuliaková, Lucia Matúšová, Kristián Pecarík, Lucia Pethöová, Jakub Rybanský, Barbora Šajbidorová, Emily Šurinová, Timotej Valentín, Viktória Vavrinčíková, Hugo Živický.
Následne starosta obce odovzdal rodičom pamätný list, mamičkám bielu ružu a finančnú hotovosť 200,-- Eur. ( Pozn. : Podmienky poskytnutia finančného príspevku novonarodeným deťom upravuje VZN obce Voderady č. 6/2016. )
V závere tohto milého podujatia sa rodičia zapísali do pamätnej knihy obce Voderady . Už teraz sa tešíme, ako o rok privítame deti narodené v roku 2018...
Gabriela Pittová, OcÚ

Dátum vloženia: 27. 6. 2018 13:55
Dátum poslednej aktualizácie: 27. 6. 2018 15:39
Autor: Správca Webu - Obec

Obec

Prihlásenie k odberu správ

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Návštevnosť web stránky

Návštevnosť:

ONLINE:3
DNES:220
TÝŽDEŇ:6975
CELKOM:1219083

Užitočné Informácie, ktoré Vás môžu zaujímať.