Menu
Obec Voderady
Voderady Oficiálna stránka obce

Voderady

Vitajte na stránkach obce, veríme že na nej nájdete užitočné informácie!

S čím Vám môžeme pomôcť

rozšírené vyhľadávanie

Deň detí - 25.05.2019

Deň detí sme oslávili spoločne

Medzinárodný deň detí pripadol tento rok na sobotu 1. júna, avšak my sme sa rozhodli, že v obci Voderady sviatok našich ratolestí oslávime už v sobotu, 25. mája . „My“ znamená kolektív mojich kolegov - členov z kultúrnej a športovej komisie, ktorí radi obetovali svoj voľný čas a podujali sa na prípravu aktivít pre deti z príležitosti ich blížiaceho sa sviatku.
Na realizáciu podujatia sa nám najviac pozdávala plocha futbalového ihriska, ktorá poskytovala deťom dokonalé zázemie pre bezpečné vyšantenie a keďže sme sa rozhodli poňať toto podujatie formou veľkého pikniku, tak bolo aj z hľadiska veľkorysého priestoru vyhovujúce.
Program bol naozaj pestrý; pre deti boli pripravené skákacie atrakcie, dievčatá zo ZUŠ vo Voderadoch sa postarali o maľovanie na tvár; decká si prišli na svoje na mini diskotéke a pri šantení s maskotom Matúšom . Okrem toho si mohli zasúťažiť v rôznych zábavných disciplínach, ktoré pripravili športovci z Futbalového klubu Voderady.
Detské ( hlavne chlapčenské ) očká sa rozžiarili pri pohľade na pristavené „ozajstné“ hasičské auto a veľký traktor, na ktorom sa deti mohli po areáli povoziť.
Za účasť každé dieťa dostalo zdarma balónik s logom „Som srdcom Voderadčan“, ovocný džúsik, pukance a výborné palacinky, ktoré napiekli naše milé pani dôchodkyne.
Odmenené tak boli všetky deti, ktoré sa prišli spolu s nami zabaviť a my dospelí sme svoju odmenu dostali v podobe ich šťastných úsmevov a želaní, aby sme aj budúci rok pripravili takýto super deň.
Chcela by som ešte raz touto cestou vysloviť poďakovanie všetkým, ktorí sa akýmkoľvek spôsobom podieľali na príprave podujatia.
Ohlasy na akciu boli veľmi priaznivé, deťom aj rodičom sa páčilo, preto sme sa rozhodli v tradícii pokračovať. Už teraz sa tešíme, keď sa stretneme na Dni detí v roku 2020!

Martina Pastuchová, poslankyňa OZ
text upravila: M.Šišková


Dátum vloženia: 25. 5. 2019 10:17
Dátum poslednej aktualizácie: 8. 8. 2019 14:00
Autor: Správca Webu - Obec

Obec

Prihlásenie k odberu správ

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Návštevnosť web stránky

Návštevnosť:

ONLINE:3
DNES:561
TÝŽDEŇ:3775
CELKOM:1223483

Užitočné Informácie, ktoré Vás môžu zaujímať.