Menu
Obec Voderady
Voderady Oficiálna stránka obce

Voderady

Vitajte na stránkach obce, veríme že na nej nájdete užitočné informácie!

S čím Vám môžeme pomôcť

rozšírené vyhľadávanie

Divadelné predstavenie Ženský zákon - z príležitosti Mesiaca Úcty k starším - 20.10.2019

20.októbra 2019 sa vo veľkej sále Kultúrneho domu uskutočnilo divadelné predstavenie, ktoré zorganizovala Obec Voderady, Kultúrna komisia v spolupráci so Základnou organizáciou Jednoty dôchodcov Slovenska vo Voderadoch.
Ženský zákon – divadelné predstavenie v podaní mladých talentovaných ochotníkov zo Špačinského ochotníckeho divadla bolo darčekom pre našich seniorov z príležitosti Mesiaca Úcty k starším. Zúčastniť sa ho mohli však nielen seniori, ale všetci milovníci divadla. Amatérski herci predviedli svoje výkony prekvapivo profesionálne. Klasická slovenská veselohra z pera J. G. Tajovského, podaná v trnavskom nárečí, bola doplnená o hudobný doprovod ľudovej muziky.
Jednoduchý príbeh o medziľudských vzťahoch, ktorý je priam nabitý humorom a vtipom rozpráva o láske mladých ľudí a prekonávaní prekážok v podobe tvrdohlavých matiek ženícha Miška a nevesty Aničky. Tie sa nevedia dohodnúť, kde by mali mladí po svadbe bývať. Vyostrenie konfliktu má na svedomí miestna klebetnica Dora, ktorá zamotá hlavy obom ženám tak, že ani nevedia, kde sa hádka začala. Aj taký je ženský zákon...
Cez prestávku ako aj po skončení predstavenia bolo pre všetkých hostí pripravené občerstvenie v podobe recepcie. A tak si prítomní pochutili na jaĺčkovo-škoricovej či tvarohovej štrúdle, pagáčikoch , podebatovali pri poháriku vínka, šálke kávy alebo si mohli vybrať z bohatej ponuky nealkoholických nápojov
Milí naši seniori, prajeme Vám, aby vaši blízki mali nielen v tomto mesiaci, ale aj po celý rok pochopenie pre vašu neistú chôdzu, trasľavé ruky, váš zhoršujúci sa zdravotný stav, aby vždy stáli pri vás tak, ako ste vy stáli pri svojich deťoch, v dobrom aj v zlom. Dovoľte, aby sme vám z úprimného srdca zaželali Božie požehnanie, pevné zdravie, veselú myseľ, veľa spriaznených blízkych priateľov a len tie najlepšie medziľudské vzťahy, dlhý život, vďačnosť a pomoc vašich detí. Nech je jeseň vášho života slnečná, plná lásky a pochopenia zo strany vašich najbližších. Veríme, že ste mali príjemný zážitok z tohto kultúrno – spoločenského slávnostného stretnutia.

Dátum vloženia: 27. 11. 2019 10:39
Dátum poslednej aktualizácie: 27. 11. 2019 10:43
Autor: Správca Webu - Obec

Obec

Prihlásenie k odberu správ

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Návštevnosť web stránky

Návštevnosť:

ONLINE:1
DNES:467
TÝŽDEŇ:6754
CELKOM:1218862

Užitočné Informácie, ktoré Vás môžu zaujímať.