Menu
Obec Voderady
Voderady Oficiálna stránka obce

Voderady

Vitajte na stránkach obce, veríme že na nej nájdete užitočné informácie!

S čím Vám môžeme pomôcť

rozšírené vyhľadávanie

Uvítanie detí do života - 16.06.2019

Privítanie nových občiankov a občianky obce Voderady
Každoročne na „Deň otcov“ sa v kultúrnom dome koná milé podujatie „Uvítanie detí do života“, ktoré sa narodili za celý predchádzajúci rok. V nedeľné popoludnie 16. 6. 2019 sa opäť ozýval džavot detského hlásku najmenších občiankov obce Voderady, ktoré sa narodili od 1.1. 2018 do 31.12 2018: Benovič Martin, Bzdúch Peter, Cíferský Šimon, Gajdoš Charlotte, Gergelyová Sofia, Ivančík Richard, Luptáková Lucia, Nápoká Olívia, Olekšáková Laura, Rábara Samuel, Rybáriková Sofia, Tomčík Jaroslav, Vadovičová Zuzana . Hneď na úvod slávnostnú atmosféru podujatia zahájil pedagóg ZUŠ Csaba Kobol, DIS. art. komornou piesňou na gitare.
Najmenších voderadčanov a ich rodičov slávnostne privítala starostka obce Ing. Anita Gajarská. Rodičom zaželala veľa síl a trpezlivosti pri výchove svojich ratolestí, aby deťom vytvorili šťastný domov, kde sa dieťatko bude cítiť bezpečne. Následne sa rodičia podpísali do pamätnej knihy, prevzali si pamätné listy, kvet a finančný príspevok v sume 200,-- Eur. Na záver pracovníčka Obecného úradu zarecitovala báseň pri kolíske, po ktorej nasledovalo spoločné a individuálne fotografovanie. Už teraz sa tešíme, ako budúci rok privítame malých občiankov narodených v roku 2019.
Poznámka: Finančný príspevok pre dieťa sa vypláca v zmysle VZN č. 6/2016 rodičovi, ktorý v deň narodenia dieťaťa je prihlásený na trvalý pobyt v obci Voderady.

G.Pittová/OcÚ

Dátum vloženia: 16. 6. 2019 10:52
Dátum poslednej aktualizácie: 8. 8. 2019 11:23
Autor: Správca Webu - Obec

Obec

Prihlásenie k odberu správ

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Mobilná aplikácia

Sledujte informácie z nášho webu v mobilnej aplikácii - V OBRAZE.
Voľne k stiahnutiu:

Univerzálny prekladač

Preklad (translations)

Návštevnosť web stránky

Návštevnosť:

ONLINE:4
DNES:2094
TÝŽDEŇ:5927
CELKOM:1218035

Užitočné Informácie, ktoré Vás môžu zaujímať.